Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predáme dve prevádzkové budovy stojace vedľa seba. Predaj aj jednotlivo.

Interné ID: 1298
Ulica: SNP
Obec: Očová
Okres: Zvolen
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Iné
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Predáme dve prevádzkové budovy stojace vedľa seba. Je možnosť aj individuálneho predaja. Budovy sa nachádzajú v malebnej obci Očová takmer v centre obce. Očová je obec v Podpoľaní a má dobrú infraštruktúrou s dobrou občianskou vybavenosťou. Taktiež je aj dobrá a blízka dostupnosť do okresného mesta.
Väčšia budova je postavená na zastavenom pozemku o výmere 664m2 . Priľahlý pozemok má výmeru 1086 m2. Budova je postavená z klasických materiálov / tehla , betón /. Okná hliníkové Jedná sa o trojpodlažnú budovu. Kúrenie budovy je cez plynový kotol .Na prízemí sa nachádzajú : veľká spoločenská miestnosť kde sa aj teraz uskutočňujú spoločenské posedenia, ďalej sa tu nachádza kuchyňa , technická miestnosť s kotlom na vykurovanie, WC priestory. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú kancelárske priestory s WC zariadením. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú taktiež takmer identické priestory ako na prvom nadzemnom podlaží. Budova je vhodná po prerobení na rôzne využitie : byty , služby , obchodné priestory , sociálne využitie , respektíve kombinácia týchto využití.
Druhá samostatne stojaca dvojpodlažná budova s vlastným súpisným číslom je na zastavenej ploche o výmere 225 m2. V prízemnej časti sa nachádzajú dve izby so sociálnymi zariadeniami , ktoré v súčasnosti slúžia ako ubytovne pre zamestnancov. Taktiež na prízemí sa nachádzajú aj pivničné a skladovacie priestory. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve väčšie miestnosti a dve menšie , ktoré v súčasnosti slúžia ako Revolučné tradície obce Očová. Strecha je sedlová so škridlou. Obidve budovy je možné predať aj jednotlivo.
Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
2200 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti