Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výrazne znížená cena.Na predaj starý dvojdom vhodný na prerobenie

Interné ID: 1244
Ulica: SNP
Obec: Očová
Okres: Zvolen
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

V malebnej obci Očová na rovinatom pozemku ponúkame Vám na predaj dvojdom .Dom je pôvodnom stave a je rozdelený na dve bytové jednotky. Celková výmera pozemku je 334 m2. Vstup je možný cez spoločný dvor. Dom je v súčasnosti bez napojenia na elektrinu, plyn a kanalizácia sú v dosahu - možnosť pripojenia. Vodovod je obecný, na pozemku .Každá bytová jednotka má svoj vlastný vchod. Na prízemí sa nachádza prvá bytová jednotka , ktorá pozostáva :chodba, komora, kuchyňa, kúpeľňa bez WC, 2 izby, z ktorých jedna je priechodná. Druhá bytová jednotka sa nachádza na poschodí a pozostáva: kuchyňa , komora, 2 izby z ktorých je jedna priechodná a kúpeľňa bez WC. Každá bytová jednotka má samostatný vchod. Na pozemku je taktiež aj hospodárska budova a aj samostatná drevená garáž , ktorá je prístupná z ulice. Nehnuteľnosť vyžaduje komplexnú rekonštrukciu a po jej vykonaní je nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie, prípadne na podnikanie , alebo podnikanie s bývaním . Očová je obec v Podpoľaní a má dobrú infraštruktúrou s dobrou občianskou vybavenosťou. Taktiež je aj dobrá a blízka dostupnosť do okresného mesta.
Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu zabezpečíme finančné poradenstvo na získanie úveru na bývanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
334 m2
Zastavaná plocha:
164 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti